NTAK adatszolgáltatás a vendéglátásban
NTAK adatszolgáltatás a vendéglátásban NTAK és a Vendéglátás: Hogyan Segít Rendszerünk az Adatszolgáltatásban? A 2023-tól hatályba lépett jogszabályok szerint minden vendéglátó egység köteles napi szinten adatot szolgáltatni a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) felé. Ez magában foglalja a forgalmi...
QR-kódos menü
QR-kódos menü - Online rendelés - Webshop Az online menü, rendelés és fizetés szerepe a vendéglátásban – hogyan változik az iparág, és mit kínálunk mi? Az elmúlt években a vendéglátás világában hatalmas átalakulások mentek végbe. A technológia térnyerése megváltoztatta a...
Bankkártya terminál integráció
Bankkártya terminál integráció Spóroljon a bankkártya jutalékokon, és tegye hatékonyabbá a fizetési folyamatokat az éttermi rendszerünkben elérhető bankkártya terminál integrációval! Kártyás fizetéskor előfordulhat, hogy a terminálba manuálisan beütött összeg hibás, vagy a folyamat lassú. A bankkártya terminál integrációval az vendéglátó...
Hatékony folyamatok a rendeléstől a fizetésig
Hatékony folyamatok a rendeléstől a fizetésig Hatékony Éttermi Rendszer: A Vendéglátás Jövője MagyarországonAz éttermek világában az egyik legnagyobb kihívás a rendelési folyamat gördülékenysége, különösen akkor, ha a vendég egyedi igényekkel, változtatásokkal érkezik. Magyarországon ez gyakori jelenség: legyen szó köretcseréről, az...
Nyomtatási problémák hatékony kezelése
Nyomtatási problémák hatékony kezelése A nyomtatási problémák hagyományos kezelése A legtöbb éttermi rendszerben a rendeléseket egyszerűen egy nyomtatási sorba küldik, majd a rendszer már nem követi nyomon a folyamatot. A pincérek és a konyhai személyzet nem kap visszajelzést arról, hogy...
Mérleges standolás előnyei
A mérleges standolás előnyei A modern éttermek számára a hatékony és pontos készletkezelés kritikus fontosságú. Az ital- és alapanyagkészletek standolása, vagyis nyilvántartása és ellenőrzése azonban időigényes és gyakran pontatlan lehet, ha hagyományos módszerekkel végzik. A mérleges standolás, egy digitális mérleggel...
Fizetés helye az éttermekben
Hol legyen a fizetés helye az éttermekben? Magyarországon hagyományosan az éttermekben az asztalnál szokás fizetni. Az étkezés végén a vendég jelzi a pincérnek, hogy szeretne fizetni, majd a számla alapján eldönti, készpénzzel vagy bankkártyával egyenlíti ki a fogyasztást. Noha ez...
Készletkezelés tipikus problémái
Készletkezelés jellegzetes problémái és megoldásai A vendéglátásban elérhető nyerseséghányad az utóbbi időben folyamatosan csökkent, így egyre több étteremvezető kényszerül készletkezelésre éttermi szoftverével annak érdekében, hogy átlássa pénzügyeit és biztosítsa a nyereséges működést. Sokan azok közül akik már megpróbálkoztak vele általában...
Bevásárlókosár generálás
Bevásárlókosár generálás A piacon lévő talán legflexibilisebb és leghatékonyabb készletkezelő modulunk új hasznos funckióval bővült. A készletkezelés használatának fontos előnye, hogy naprakész készletadatokkal rendelkezünk sok alapanyag tekintetében. Különösen igaz ez az automatikus bevételezés modullal együtt használva. Az új funkció erre épít: Minden egyes alapanyagnál megadható:...
Automatikus bevételezés
Automatikus bevételezés Az EatWithMe Éttermi Rendszer sikerének egyik fontos oka a folyamatos fejlődés. Ha mindig is szeretetted volna átlátni vendéglátóegységed profitabilitását, elszámoltatni az alkalmazottakat, az EatWithMe rendszerével mostantól minden eddiginél egyszerűbben és hatékonyabban megteheted. Az eddig is az egyik legflexibilisebb...